Какво е акредитацията и как допринася за практиката на коуча / ментора?

11.09.2019 19:00ч. Сряда  -  11.09.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

На 11.09.2019 г (сряда) от 19:00 часа Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща с тема на вечерта: 

Какво е акредитацията и как допринася за практиката на коуча / ментора?

Гост-лектор: Ганка Петрова 

 

Какво ви очаква през първата част на вечерта?

На срещата ще погледнем на коучинг практиката от физична гледна точка и ще изследваме каква е връзката между състоянието на максимална ентропията и акредитацията на коуча. Всеки човек при закупуването на даден продукт или услуга иска да получи нещо качествено – тоест да има това което желае и за което е платил. По какъв начин измерваме и контролираме работата си като коучове и как можем да прилагаме стандарти за качество в практиката си така, че клиентите ни да получават това от което имат нужда? Какво е процес на непрекъснато подобрение и за какво ни е необходим той? Как да бъдем максимално отговорни към клиентите си и самите себеси като коучове? Отговорите на тези и още въпроси свързани с безопасността, качеството и успеха на практиката ни като коучове или ментори ще разгледаме по време на срещата. 

За гост - лектора:  

Ганка Петрова е:

  • Дипломиран лайф и бизнес коуч.
  • Консултант по управление на качеството с над 10 години практика.
  • Мениджър по качество и околна среда с 18 години практика в различни. производствени фирми и корпорации основно в автомобилния бранш.
  • Акредитиран коуч от International Authority for Professional Coaching and Mentoring.
  • Мениджър лектори на Пловдивската коучинг съпорт група.

https://coach-accreditation.services/

Coaching and Mentoring in Bulgaria

 

Какво ви очаква през втората част на вечерта?

  • безплатни индивидуални или групова коучинг сесии;
  • нови контакти и положителни емоции;
  • нови знания за коучинга.

​Запазете мястото си още сега!

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: гр. София бул "Витоша" 65

Сряда, 11 Септември 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 11 Септември 2019, 21:00 ч.