Коучинг програма: Игри на изобилие

11.06.2017 10:00ч. Неделя  -  11.06.2018 15:00ч. Понеделник
След закупуването на билет ще получиш информация къде да кликнеш за събитието. , гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

В коучинг програмата: Игри на изобилие ще ти покажа как и ти да материализираш задоволство и благоденствие в живота

"Игри на Изобилие" е четири-часова коучинг програма, където ще ти покажа какво да направиш, за да ДОПУСНЕШ изобилието на любов, здраве и пари в живота си, как да промениш мисленето си и гледната си точка, за да ПРЕМАХНЕШ блокиращите действия, енергии и влияния от пътят ти към успех и блаженство и как да се ОСВОБОДИШ от манталитетът на недоимък завинаги!

За кого: Тази четири-часова коучинг програма е за тези, които не искат никога повече да са в недоимък (любовен, здравословен, финансов) и са готови да променят ситуацията си веднъж и завинаги, тук и сега!

Колко: Цената за твоето участие е 65лв

В коучинг програмата: Игри на Изобилие ще научиш:
 
Най-важното: "липсата" на финанси, любов, здраве, добри взаимоотношения с другите, добри работни възможности е признак на това, че ти живееш в матрицата на недоимък, на липса. С тази коучинг програма ще научиш как да пре-програмираш начина си на мислене, така че да излезеш от тази матрица и да започнат да ти се случват хубави неща, неща, които желаеш. 
 
И още:
  • Какви мисли и чувства съботират успеха в живота ти и как да ги промениш; как се спираш и как блокираш позитивната енергия и възможностите в живота да дойдат към теб.
  • Няколко лесни обучителни техники за промяна на нагласата ти към живота, и към привличането на сполука, изобилие и благоденствие, които ще отнесеш вкъщи като знание, което можеш да приложиш от тук нататък всеки път, когато ви потрябва.
  • 10те изпитани и действащи ритуала за привличане на материално благосъстояние, любов, хармонични взаимоотношения, здраве в живота
  • Как да привличаш финансови потоци в живота си, как да не оставаш без пари в джоба ... никога повече. 
  • Как действат енергиите на финансовите потоци и на любовта и как да ги предизвикаваме да дойдат в живота ни
  • Точната последователност от действия за откриване на половинката в живота, чрез активиране на енергията на Любовта.
  • Какво е духовното значение на болестите и болешките и какво послание ни изпращат те за посоката в живота, която сме поели
  • Какви са знаците от съдбата и как да сме сигурни, че сме на прав път

СЪЩО И ... как да се свързваш с вътрешното си АЗ, което е ВИНАГИ на твоя страна и винаги знае кое е най-добро за теб. Това е необходимо, за да се научиш да се допитваш до собствената си вътрешна мъдрост вместо да следваш чужди съвети.

В коучинг програмата “Игри на Изобилие“ аз ще те науча какво да правиш, за да привлечеш благоденствието си, ще ти задам въпросите, които да провокират промяната в нагласите ти, ще ти дам обучителни инструменти, които да ти дадат начален тласък към промяната ти към твоето по-добро.

Здравей  :)
Аз съм Цвети Петрова, обучителка с диплома от Международното Училище за Обучители (International Coach Academy). Моето сърце е в това да уча хората как да се свързват с вътрешния си глас, как да материализират своите желания, и да създават собствени чудеса.

Приканвам те да промениш живота си към по-добро и да направиш нещо в тази насока сега!
 
P.S. Прочети последните ми статии в evolife.bg:
 
  1. Думите, които използваме имат сила. Те създават реалността, в която живеем. Чрез тях ние предлагаме нашите вибрации на Вселената и получаваме в замяна подобаващи на нашата вибрация събития и хора. Или с други думи казано: каквото повикало, такова се обадило: https://www.facebook.com/EvoLifeBg/posts/1099074506796011
  2. Обичай парите, за да идват при теб и играй тази игра: Страх ли те е, че няма да имаш достатъчно пари … че все няма да ти достигат? Какво би се променило, ако знаеше, че за да идват те лесно към теб е необходимо също така лесно да ги пускаш и да си отиват от твоя джоб? Да ти покажа ли как да подобриш отношението си към личните финанси? https://www.facebook.com/EvoLifeBg/posts/1102965806406881

 

 

Организатор

tainitenauspeha

Цвети Петрова споделя на страницата си Тайните на Успеха във Фейсбук как да следваме знаците на съдбата, за да живеем пълноценен живот и да сме по-щастливи и по-удовлетворени. Тя помага чрез spiritual coaching, за което е обучена в International Coach Academy, да разберем защо ни се случва това, което ни се случва, защо сега, и как да превърнем мислите и желанията си в реалност. 


Кога & Къде

Място: След закупуването на билет ще получиш информация къде да кликнеш за събитието. ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Уъркшопът е онлайн.

Неделя, 11 Юни 2017, 10:00 ч.
 до 
Понеделник, 11 Юни 2018, 15:00 ч.