Емоционална интелигентност

06.12.2017 19:00ч. Сряда  -  06.12.2017 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 6-ти декември,сряда от 19ч. Софийската коучинг съпорт група/ #SofiaCoachingSupportGroup ви кани на своята месечна среща в зала „Ерато“
 


Темата на вечерта: Емоционална интелигентност.
Как да разпознаваме емоциите си и как да използваме емоционалната информация, за да ръководим мислите и поведението си?


Гост-лектор : Цветелина Гюрова

 


КЪДЕ: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

КОГА: 6-ти декември, 2017г. (сряда); РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 - 18:50 ч. НАЧАЛО: 19:00 ч


Под емоционална интелигентност днес се разбира способността да се възприемат, оценяват и управляват собствените емоции, както и тези на друг човек или група хора. 

Смята се, че коефициентът на емоционална интелигентност е по-важен за успеха в живота и бизнеса от коефициента за интелигентност.

Емоционалната интелигентност е особено важно умение за лидери и хора от помагащите професии, като им дава възможност да разберат по-добре себе си и хората, с които работят. Тя също им помага да запазят ентусиазма и увереността си и да споделят тази визия с последователи и клиенти. 

По време на презентацията ще бъдат дискутирани въпроси като:
• Същност и структура на емоционалната интелигентност
• Значение на емоционалната интелигентност в професионален и личен план
• Видове емоции и тяхното разпознаване
• Социална компетентност и социални умения
• Емпатия-съпреживяване и уважение към модела за света на околните
• Въздействие върху другите и ефективност на взаимодействието 


Елате на 6-ти декември на Декемврийската среща на СКСГ и се възползвайте от тази чудесна възможност да се срещнете с 
Цветелина Гюрова

Цветелина Гюрова е магистър по организационна и социална психология от СУ „Клиент Охридски” с над двадесет години опит в областта на психологическата диагностика, обученията, центровете за оценка и подбора на персонал.
Притежава сертификати за работа с редица психологични въпросници, за водене на обучителни групи, коучинг, както и психотерапевтичен опит.
Към настоящия момент е консултант на свободна практика. Провежда обучения в областта на комуникативните умения, работа в екип, емоционална интелигентност, мениджърски умения, коучинг и менторинг, лидерство и мотивация, умения за интервюиране, презентационни умения, обслужване на клиенти, управление на промяната и др.Бъдете лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност като се регистрирате на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Втората част на вечерта този път ще бъде посветена на посрещането на Коледно-Новогодишните Празнични Дни - Елате да дадем заедно старт на Празниците и да отпразнуваме изпращането на една незабравима година 2017, и посрещането на Новата още по-красива година 2018 :)

​Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 06.12.17 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.
Предлагаме ви 5 задълбочени проучвания от света на коучинга - free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/
За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на #SofiaCoachingSupportGroup , регистрирайте се

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ERATO Еvent Center Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

Сряда, 6 Декември 2017, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 6 Декември 2017, 21:00 ч.