"Ефективен коучинг с SDI" - Юнска Среща на СКСГ

07.06.2017 19:00ч. Сряда  -  07.06.2017 21:00ч. Сряда
Зала ЕРАТО, гр. София, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 7-ти юни от 19ч. Софийската коучинг съпорт група/#SofiaCoachingSupportGroup ви кани на своята месечна среща в зала „Ерато“

 

Темата на вечерта:

"Ефективен коучинг с SDI"

с гости Наташа Ивановска и Биляна Велевска, Македония

 

        Питали ли сте се някога как можете по-лесно да разкривате ценностите и поведенията, които лежат в основата на ключови житейски събития за вашите клиентите?

     Какво ще кажете за по-добро разбиране на концепцията за вътрешни и външни конфликти, които водят до непродуктивни взаимоотношения на работното място или в личния живот?

Това са важни и често срещани теми, които клиентите желаят да изследват в коучинг сесиите в търсене на конкретни прозрения как да се справят по-добре с комуникацията и конфликтите в различни ситуации.

Мислили ли сте за използването на инструменти, така че да да предоставите по-добри и по-бързи възможности на клиентите си да научат повече за себе си и да направят информиран избор?

     

Елате на 7-ми юни в срещата на СКСГ и ще получите информация за една чудесна възможност да направим коучинга по-ефективен със средствата на SDI, международната методика за изследване на силните страни на личността (www.totalsdi.com , www.ps.mk ).

 

   Ще имате възможността да наблюдавате демонстрация, да се запознаете и да изпробвате възможностите на тази методика, широко използвана в областта на обучение и развитие на човешките ресурси. Презентацията ще водят Наташа Ивановска, Сертифициран треньор по SDI и Биляна Велевска, кариерен коуч към GCDF и Мастър фасилитатор по SDI, с повече от осем години практика в коучинг със SDI на индивидуални клиенти и фирми.

  Те са регионални представители на методиката за изследване на силните страни на личността, SDI, за Македония, България, Албания и Косово.

 

Бъдете лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност като се регистрирате на този линк тук:http://buff.ly/1dQgSwj


Втората част на вечерта дава чудесна възможност да се включите в:

  • „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси;
  • Група за обмен на коучинг опит – „Коучинг ИнтерВизия“;
  • Да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас;
  • Да се възползвате от безплатна коучинг сесия.

 

Благодарим за проявения интерес към събитието и ви очакваме!
----
Важно! Полезна Информация:
1. Предварителната Онлайн регистрация е Задължителна. Валидни са само регистрации в системата на SABITIE.BG Моля, въведете актуален мейл адрес и име за всеки отделен участник.
2. Вход свободен за първото ви посещение на събитията на SCSG и с регистрация до 00.00 ч на 07.06.17 г.!
3. При регистрация онлайн и повече от едно посещение, цената за участие е 15 лв.
4. В деня на събитието, регистрацията на място е 20 лева (зaплащането става на рецепцията на събитието).
5. Попитайте представител на SCSG за условията за членство. ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПАТА МОГАТ ДА Я ПОСЕЩАВАТ БЕЗ ПРЕДВАРИТЕЛНА РЕГИСТРАЦИЯ И ВХОД.
6. Всеки, който желае да се възползва от безплатна коучинг сесия, нека го съобщи на регистрация при посещението си.
Предлагаме ви 5 задълбочени проучвания от света на коучинга - free download https://noblemanhattan.isrefer.com/go/reports-csgsofia/bpPALITRI/
За да сте лично информирани за бъдещите мероприятия на#SofiaCoachingSupportGroup , регистрирайте се тук:http://buff.ly/1dQgSwj

 

     

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Зала ЕРАТО, гр. София,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Зала ЕРАТО, София, бул. „Витоша“ 164

Сряда, 7 Юни 2017, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 7 Юни 2017, 21:00 ч.