Бизнес етикет – или как да бъдем по-уверени

02.10.2019 19:00ч. Сряда  -  02.10.2019 21:00ч. Сряда
Arts & Therapy Institute Bulgaria, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 02.10.2019, сряда от 19 ч. Софийската коучинг съпорт група ви кани на своята месечна среща

КЪДЕ: Arts & Therapy Institute Bulgaria
София, бул. „Витоша“ 65
КОГА: 02 октомври 2019 г, сряда;
РЕГИСТРАЦИЯ: 18:40 – 18:50 ч.
НАЧАЛО: 19:00 ч

Темата на вечерта: Бизнес етикет – или как да бъдем по-уверени

Гост-лектор: Кристина Крънчева

През първата част на вечерта ще говорим за бизнес етикет:
В днешния конкурентен бизнес свят, Вашите познания по бизнес етикет ще Ви откроят от другите. Докато тези познания сами по себе си няма да Ви отведат никъде, то в комбинация с професионалните ви умения Вие ще се отличавате от конкуренцията.
В момента, в който срещнем непознат, ние си създаваме мнение за него, базиращо само на това как изглежда. Преценяваме дали е атрактивен, т.е. привлекателен, дали е приятелски настроен, дали е с равно на нашето социално и интелектуално състояние и дори дали си заслужава да общуваме. Веднага след това тези данни и информация се попадат в нашия „компютър” (създаден на база опит) и той ни дава оценки дори за характера, темперамента и професионалните качества на непознатия човек.
След като нашия едносекунден контакт с хората е посредством очите ни към тялото, това значи, че ние виждаме дрехите и общия външен вид. Ясно е, че след като „оценяваме“ другите, използвайки толкова повърхностни данни и факти, е необходимо много внимателно да обмислим как да се обличаме и как да се държим, за да накараме другите да мислят за нас това, което ние искаме.


За гост - лектора:
Кристина Крънчева е международен консултант по корпоративен етикет и протокол, основател и управител на СМ Consulting. Завършила е швейцарското училище за етикет и международен протокол Institut Villa Pierrefeu. Има лиценз за консултант по корпоративен етикет и международен протокол от The Protocol School of Washington®, САЩ, както и за имидж консултант от London Image Institute®. От 2014 г. придобива и лиценз за България от Speakers Training Camp®, САЩ. Кристина Крънчева e Executive Coach на Marshall Goldsmith Stakeholder Centered Coaching.

https://www.facebook.com/CMConsultingLTD/
www.cmconsulting.bg


Какво ви очаква през втората част на вечерта?
• безплатни индивидуални или групови коучинг сесии;
• нови контакти и положителни емоции;
• нови знания за коучинга;
• „Мастърмайнд група“ за работа по реални житейски и бизнес казуси - за абонатите на групата;
• да проучите кое Коучинг обучение е подходящото за вас.

Организатор

Sofia Coaching Support Group

Групата съществува за ежемесечни срещи за подкрепа и развитие на коучинг общността в София. Това е мястото, на което хората, интересуващи се личностно развитие общуват и споделят идеите си.

За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj

Тези срещи са за практикуващи коучове, за обучаващи се в коучинг, както и всеки, който се интересува от коучинг, или има интерeс от коучинг обучение, или би искал да разбере как би могъл да работи за него коучинга, възползвайки се от безплатна сесия.

Софийската коучинг съпрот група се провежда под егидата на Noble Manhattan Bulgaria -http://http://coaching-in-bulgaria.com/

Ноубъл Манхатан (http://noble-manhattan.com/) е водещата европейска коучинг компания и сред първите топ 4 в света. Основана през 1993, NMC Ltd е най-дълго съществуващата компания в бранша извън Щатите и се ползва с несравнима репутация да създава професионалисти по коучинг от най-висок ранг. Предлага богата гама от коучинг и бизнес курсове, много от които са акредитирани от британския Институт по Лидерство и Мениджмент (ILM), от Международния Институт по Коучинг и Менторство (IIC&M), и с академична акредитация от Danubius University. В момента компанията развива дейност в 28 държави, като е обучила над 9000 професионалисти по житейски, лидерски и корпоративен коучинг, в това число и в България.
 
За да сте лично информирани за редовните мероприятия на софийската коучинг общност, регистрирайте се на този линк тук: http://buff.ly/1dQgSwj
 
 

Кога & Къде

Място: Arts & Therapy Institute Bulgaria,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: бул. „Витоша“ 65 ет. 1 ( Arts & Therapy Institute Bulgaria ), гр. София

Сряда, 2 Октомври 2019, 19:00 ч.
 до 
Сряда, 2 Октомври 2019, 21:00 ч.