25.04 "Енергийна Матрица" Отворена среща

25.04.2023 19:00ч. Вторник  -  25.04.2023 20:00ч. Вторник
онлайн събитие, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

На 25.04 от 19:00 часа българско време руският психолог Дмитрий Полищук ще проведе безплатна отворена среща с въпроси и отговори на тема Енергийна матрица. 

"Енергийна матрица" е най-любимият курс сред неговата аудитория в България, защото по време на курса всеки успява да се научи как по най-бърз и екологичен начин да може да помогне на себе си и на хората около себе си. С уменията от курса можете да си помагате във всички сфери на живота: например да се справяте по-бързо и успешно със здравословни проблеми, да повишите ефективността си в работата, да усвоявате по-лесно нови знания и езици, да подобрите личния си живот, да минавате с повече лекота и увереност през трудности и тежки моменти в живота, да помагате на други хора, на домашните си любимци, да взимате важни изпити с лекота и късмет, и още, и още.

Заповядайте на срещата и ще видите още интересни неща, ще можете да се запознаете с метода още по-подробно и да зададете своите въпроси.

Срещата ще се провежда online в Zoom, с превод на български. Необходимо е да се регистрирате в платформата на sabitie.bg, да заявите своя безплатен билет и в деня на срещата ще получите по мейл линк за участие. 

 

 

Организатор
Кога & Къде

Място: онлайн събитие,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: онлайн събитие

Вторник, 25 Април 2023, 19:00 ч.
 до 
Вторник, 25 Април 2023, 20:00 ч.