1 ДА/НЕ ТАРО ВЪПРОС

01.02.2017 13:00ч. Сряда  -  01.02.2018 13:00ч. Четвъртък
След закупуването на билет ще получиш информация къде да зададеш и къде ще получиш отговорът си. , гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Виж нещата такива, каквито са с помощта на картите Таро

С карти Таро се занимавам от няколко години. Първоначално беше като на игра: Я да видим дали ще познаят картите. Ами, познават. И с течение на времето картите ми станаха много добро средство да видя ситуацията такава, каквато наистина е, какво ще стане ако направя нещо, или ако не го направя. Вместо да предсказват бъдещето, картите таро ще ти дадат съвет какво да направиш сега, за да го създадеш това бъдеще, или да избегнеш нещо. С течение на времето започнах да съветвам приятелките си по този начин - чрез картите таро. Благодарение на тях реших да създам това събитие и да те поканя и ти да видиш истината в ситуацията, която те вълнува или притеснява.

Затова - приканвам те - задай си твоят въпрос и аз ще ти отговоря.

Ако търсиш съвет, задай 1 въпрос така, че да се отговори с Да или Не на него и аз ще изтегля карта за този въпрос. Ще ти кажа не само дали е Да или Не отговорът на въпросът ти, но и ще ти кажа какъв е съветът на картите, какво е най-добре за теб да направиш в тази ситуация.

Организатор

tainitenauspeha

Цвети Петрова споделя на страницата си Тайните на Успеха във Фейсбук как да следваме знаците на съдбата, за да живеем пълноценен живот и да сме по-щастливи и по-удовлетворени. Тя помага чрез spiritual coaching, за което е обучена в International Coach Academy, да разберем защо ни се случва това, което ни се случва, защо сега, и как да превърнем мислите и желанията си в реалност. 


Кога & Къде

Място: След закупуването на билет ще получиш информация къде да зададеш и къде ще получиш отговорът си. ,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Отговорите се получават онлайн.

Сряда, 1 Февруари 2017, 13:00 ч.
 до 
Четвъртък, 1 Февруари 2018, 13:00 ч.