Спектакли към фестивал по ориенталски танци "Розите на Ориента"

17.03.2018 17:00ч. Събота  -  17.03.2018 22:00ч. Събота
Младежки театър „Николай Бинев“, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Бели денс състезание и отворена сцена

Заповядайте да се насладите на изпълненията на млади изгряващи бели денс звезди, както и ученички от България, Германия, Гърция и Кипър в рамките на фестивал по ориенталски танци "Розите на Ориента"!

Дата: 17.03.2018
Място: Камерна зала на Младежки театър в София
Начало: 17:00 - 18:00 Отворена сцена 18:00 - 19:00 Състезание "Изгряваща бели денс звезда" Билет: 10 лв.

Участват: Ранин (Германия), Елена (Кипър), Принцеса Деспина (Гърция), Олимпия (България), Семира Гамал (България), Славина (България), Петя Савова (България), Стели (България), Ваня Стойчева (България), група "Бастет" с ръководител Невена Тачева, група "Амани J" с ръководител Ваня Петрова и още...

Гала шоу с ориенталски танци

Школа по ориенталски танци "Земята на Розите" ви кани на едно запомнящо се бели денс шоу - гала шоуто на фестивал по ориенталски танци "Розите на Ориента"! Елате и се насладете на прелестните изпълнения на мастър преподавателите, както и на впечатляващите международни и местни гост изпълнители.

Дата: 17.03.2018
Място: Младежки театър "Николай Бинев" - Камерна зала
Адрес: бул. Княз Александър Дондуков 8, 1000, София
Начало: 20:00
Билет: 15 лв.

Участници: Мария Ая (Гърция), Изида (Германия/България), Аша (Германия/Полша), Анжела Атанасова (България), Невена Тачева (България), Ваня Петрова (България), Уарда (България), Мими Соколова (България/Швейцария), Ранин (Германия), Принцеса Деспина (Гърция), Елена (Кипър/България), група "Амани" с ръководител Ваня Петрова и още...

Галерия

Организатор

Школа по ориенталски танци "Земята на Розите"

Школа по ориенталски танци „Земята на Розите“ е едно от водещите бели денс училища в София и страната. „Земята на Розите“ е дом на многобройни ежегодни бели денс събития, сред които е и фестивалът по ориенталски танци „Розите на Ориента“, представен от Невена Тачева и Ваня Петрова. В „Земята на Розите“ любовта към танца и качеството на обучението са поставени на първо място. Ръководител на училището е Невена Тачева – отличен с много награди бели денс артист и сертифициран в Германия преподавател по модерен и класически ориенталски танц.

През 2011-2012 Невена е солов танцьор в танцовия театър “Аладин и вълшебната лампа” с директор д-р Гамал Сеиф (Египет/Германия). През 2014 Невена получава MKC сертификат, издаден от световноизвестния мастър учител и хореограф Момо Кадус (Египет/Германия) за първокласно фундаментално обучение в класически и модерен ориенталски танц – бели денс. От 2016 Невена е официално сертифициран преподавател от най-голямото ориенталско училище в Германия – Scarabeo Palace.

Невена черпи своето вдъхновение главно от легендарните танцьорки от т.нар. египетска „Златна епоха“ на ориенталските танци (belly dancers of Egypt’s Golden Era). Нейният стил е мек, чувствен и женствен. Емоционална и природа я правят верния избор за любителите на класическия египетски ориенталски танц. Сред възпитаниците си Невена Тачева е известна със систематичния си подход в преподаването на техника и артистичност.


Кога & Къде

Място: Младежки театър „Николай Бинев“,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: bul. Kniaz Aleksandar Dondukov 8, 1000 Sofia Center, Sofia

Събота, 17 Март 2018, 17:00 ч.
 до 
Събота, 17 Март 2018, 22:00 ч.