Въведение в Scrum и Agile

10.09.2020 14:30ч. Четвъртък  -  10.09.2020 18:00ч. Четвъртък
bTalks Learning Center, гр. София
Билети
Билет
Информация за събитието

Искте ли бързо и ефективно да научите основите на Agile и Scrum и след това да прецените как и на къде да продължите? Може би сте чували някои термини за Scrum и Agile, като например спринтове и всекидневни срещи, но не ви е ясна цялата структура на Scrum и връзките между отделните елементи? Или просто искате да опресните своите знания?

Това обучение е за хора от абсолютно начинаещи в Agile и Scrum до хора, които вече практикуват, но искат да си опреснят знанията. Ако сте чували за Agile и Scrum и искате да научите повече, ако сте работили на спринтове и сте правили всекидневни срещи или сте абсолютно начинаещ и се чудите от къде да започнете, ако знаете нещо оттук-оттам, но искате да подредите всичко. Това обучение е за вас!

Организатор

Би Толкс Аджайл ООД

bTalks Agile съдейства на компании, екипи и отделни служители да подобрят процесите и работната си среда чрез Agile coaching, обучения и консултантски услуги. 

Помагаме на организациите при дефинирането на процесите и прилагането на подходящи Agile практики с фокус върху постигане на дългосрочен успех и удовлетворение на екипа.

Прилагаме персонализиран подход, подчинен на  конкретна визия и нужди, вместо на традиционни рамки и подходи.

Екипът ни има 15 години опит в ИТ и управление на проекти. Работим с PMI сертифицирани инструктори и консултанти.


Кога & Къде

Място: bTalks Learning Center,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. „Николай Хайтов“ 6 вх. Б, офис 2 ж.к. Изток, София 1113

Четвъртък, 10 Септември 2020, 14:30 ч.
 до 
Четвъртък, 10 Септември 2020, 18:00 ч.