Три стъпки към финансовата ни независимост (Или как да повишим финансовия си стандарт - Ко-издание от водещи лектори в областта на бизнеса и финансите)

24.03.2018 10:00ч. Събота  -  24.03.2018 15:00ч. Събота
Хотел Елит, гр. Перник
Билети
Билет
Информация за събитието

На това живо събитие ще говорим за трите съществени стъпки, които ако правим в настоящето по най-добрия начин, ще ни помогнат да създадем в реалността професионалните си цели по-бързо и да осигурим финансова сигурност за себе си и близките си за периода, в който вече няма да сме толкова активни.

Макар по някога да не виждаме възможностите около нас, те съществуват и те са за всички. Нашата цел е да направим това знание достъпно до повече хора в България. Така виждаме нашия принос за хората в страната ни.

Подбрали сме 3 теми, които смятаме за изключително важни стъпки, когато говорим за повишаване на финансовия ни стандарт на живот. Това са: 

1. Коя е най-известната маркетингова тайна? 

2. Как да се отворим към това да печелим повече пари, за да привличаме изобилието към нас редовно.

3. Как да инвестираме разумно парите, които спестяваме, предпазвайки се от инфлацията, за да си осигурим финансова стабилност за периода, в който вече няма да сме толкова активни.

За кого е това събитие?

Събитието е подходящо, както за млади хора, така и за хора в зряла възраст - за всички, които се интересуват как да вземат контрола над личните си финанси и да променят живота си към по-добро.

ПРОГРАМА:

10.00 - 10.25 ч. - Регистрация на участниците

10.25 ч. - Откриване

10.30 - 11.00 - Светлана Проданова, BNI България

11.00 - 12.00 - Ивет Павлова, АСС, НЛП Бизнес коуч

12.00 - 13.00 - Организиран обяд

13.00 - 14.00 - Карол Капитал Мениджмънт

14.00 - 15.00 - Свободни разговори с лекторите на чаша кафе

 

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ НАКРАТКО С ЛЕКТОРИТЕ И ТЕМИТЕ:

1. Най-известната маркетингова тайна, Светлана Проданова, BNI България 

Можете ли да играете тенис или голф и да си партнирате с успешни играчи, без да сте взели десетки уроци? Почти всички собственици признават значението на препоръките за техния бизнес, а рядко имат стратегия да достигат до тях. Какъв е пътят към желаните препоръки за бизнес и защо те са дългосрочно най-печелившата бизнес стратегия?

За лектора:

Светлана Проданова е Випусник на УНСС София и Академията на висши мениджъри на Виенския университет по икономика и бизнес. Заемала е управленски позиции в големи международни компании като Байерсдорф и Жилет, отговаряйки за многомилионни маркетингови инвестиции на пазарите в Централна и Източна Европа. Един от създателите на BNI в България – най-голямата и успешна организация за бизнес чрез препоръки в света, наброяваща над 227 000 члена в 70 държави. Ревностен почитател на ученето през целия живот, бягането и вегетарианството. Майка на две тийнейджърки и едногодишен син. Светлана Проданова, национален директор на BNI България.

2. Какво ни пречи и какво ни помага да печелим системно повече пари, Ивет Павлова, АСС, НЛП Бизнес коуч

Парите не са най-важното нещо, но са важни. Как да печелим пари се оказва, че е психологическа нагласа, комплекс от умения, ясна визия, фокус (не върху парите обаче) и стратегия. Оказва се още, че всяко от тези неща може да се развие и без значение какво е нашето финансово положение в момента, нито какво е нашето минало, ние можем да променим ситуацията за себе си и да започнем да привличаме системно толкова пари, колкото желаем.

На тази презентация ще говорим за нещата, които ни отдалечават от това да печелим, колкото искаме и как да ги преодолеем. Ще говорим за пет основни елемента, които практиката показва, че са изключително важни, за да расте финансовото ни благополучие още сега и как да го правим системно. Ще използваме коучинг подхода, за да може всеки да идентифицира за себе си първите скрити саботьори, които му пречат да се свърже с изобилието. А осъзнаването им, е голямата стъпка към преодоляването им.

За лектора:

Ивет Павлова е сертифициран НЛП коуч за лидери и сертифициран Big money business coach в Калифорния. Работи и се развива като коуч с фокус бизнес растеж и баланс в живота повече от три години (www.ivetpavlova.com). Член е на ICF (Международната коуч федерация) и участва като лектор на международна коучинг конференция в България "Leading into the Future" през октомври 2017 г. Коучингът е логична стъпка за Ивет след 15 години опит в банковата сфера на позиции като одитор, кредитен инспектор за малки и средни предприятия и главен експерт разрастване и реорганизиране на клоновата мрежа на голяма българска банка. Времето в корпоративния свят й дава поле за изследване и размисъл. Влиза в предприемачеството като уелнес консултант преди 6 години. Скоро след това намира в коучинга и НЛП инструментите, които помагат да развием и извадим най-доброто от себе си, за да постигнем това, за което мечтаем в пъти по-бързо, по най-добрия начин за нас и околните.

3. „Как да постигнем стабилно финансово бъдеще",  Карол Капитал Мениджмънт

Карол Капитал Мениджмънт е водещо дружество в България за управление на инвестиции с история над 15 години. Фондовете, управлявани от дружеството с фокус върху Източна Европа, заемат първите две места в класациите по постигната доходност в България за 2017 г. От всичките 120 фонда управлявани от различни компании на територията на страната, те са единствените в България с реализирана доходност от над 20%. Как е възможно това и колко е стабилно това в бъдеще, ще можете да разберете на обучението, което Карол е подготвила за Вас:

Това е едно  иновативно обучение за личните финанси, което ще Ви даде нов поглед в света на  финансите, ще Ви помогне да разберете по-добре финансовото си положение и как да осигурите бъдещето си. Често чертаем мрачни мисли относно какъв е стандарта ни сега и какъв ще бъде след десет, двадесет и повече години. В това обучение ще разберете повече как да се справяте с проблем като резкия спад на стандарта на живот след края на активните ни години. Ще говорим за: как да постигнем стандарт на живот, както в развитите страни в напреднала възраст; защо е важно да започнем да инвестираме навреме; в какво да инвестираме, за да постигнем този стандарт, който желаем; кой е най-лесният начин да реализираме финансовите си цели; и как да го правим, дори да нямаме много средства сега.

За лектора:

Георги Георгиев е част от екипа на Карол Капитал Мениджмънт от началото на 2008 г. Започва работа като финансов анализатор на фондовите пазари за региона от Източна Европа (специално Русия, Румъния, България, Хърватска) и консултира клиенти, инвестиращи на тези пазари. От април 2012 г. е портфолио мениджър на най-стария български взаимен фонд – Адванс Инвест. Притежава лиценз за инвестиционен консултант от КФН, като преди да започне работа в Карол има опит в структурите на Алфа Финанс Холдинг и Булброкърс. След дипломирането си в УНСС, където има магистърска степен по финанси, работи в контролинг отдела в централата в САЩ на една от най-големите компании от хранителната индустрия в световен мащаб Крафт Фуудс.

 

Това сме ние - иновативни и вярващи, че България е място, където всеки може да постигне нови финансови хоризонти, стига да реши, че иска да го направи. А нашата задача е да Ви покажем какво още можете да направите, за да постигнете Вашите желания и цели по-бързо!

Присъединете се към нас на 24 март 2018 в гр. Перник и започнете да се движите към нов начин на живот още сега!

 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: Хотел Елит,
Регион: област Перник ,
Град: гр. Перник,
Адрес: гр. Перник, ул. "Св. Св. Кирил и Методи" 23

Събота, 24 Март 2018, 10:00 ч.
 до 
Събота, 24 Март 2018, 15:00 ч.