Marketing Cafè

26.09.2017 09:30ч. Вторник  -  26.09.2017 11:30ч. Вторник
Лаванда / на гърба на One More Bar /, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Маркетолози,

Етаргет България, dir. bg и The Business Institute ви представят първото Marketing Cafè за сезона.

Темата на събитието е

Best Practices in Video Advertising.

TV Synchronization of Online Advertising,

защото опитът ни показва, че точно сега е моментът да се влагат усилия и средства във видео рекламата. Ако и вашата компания е насочила маркетинг поглед в тази посока и имате нужда от вдъхновние и допъпнителни знания за най-добрите практики при видео рекламата, нашата покана е точно за вас.  

За кого е:

Събитието е конструирано, така че всички компании, които правят видео за онлайн или телевизионни нужди да се възползват максимално от него. Ще отделим специално време и внимание и на тези, които тепърва ще навлизат във видео маркетинга и ще покажем най-добрите практики във видео рекламата. Комуникатори, маркетинг и бранд мениджъри, рекламисти и собственици на по-малки фирми, това Marketing Cafè е за вас.

Какво да очаквате:

Започваме в 09.30 с изискана закуска и презентация по двете теми. Продължваме с неформална дискусия и отговори на вашите въпроси по презентацията или предварително подготвени. Любимата ни част от събитието е запознанството, размяната на визитки и свободните разговори между колеги в приятната атмосфера на Лаванда. Приключваме с подаръци изненади за най-активните от вас към 11.30 часа.

Лекторът:

Христо Николински е управител на Етаргет България от 2011 г. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От месец юни 2017 г. е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.

Кога: 

На 26-ти септември 2017, 09.30 - 11.30 часа сутринта

Къде:

Лаванда, ул. Цар Шишман 12 / на гърба на One more bar /

И последно:

Подгответе се за контакти и знания, които ще продължите да използвате много след нашата среща :) 

 

Галерия

Организатор

Etarget Events

ЕТАРГЕТ Е ЕФЕКТИВНА ОНЛАЙН РЕКЛАМА

Ще ни откриете в 7 страни от Централна и Източна Европа: Словакия, Чехия, Унгария, Хърватия, Сърбия, Румъния и България.

Онлайн рекламата Етаргет вече се използва от над 20 000 клиенти. Сътрудничим си със стотици агенции и с повече от 6000 уебсайта, на които показваме рекламите на нашите клиенти.

Компанията ни - ETARGET SE, е основана през 2002 г. и е сред първите, предлагащи онлайн реклама от типа pay-per-click(плащане за клик). Този тип реклама предполага, че клиентът плаща само за потенциалните клиенти, които са привлечени от неговото предложение.

От началото на 2014г. Етаргет започва да работи в областта и на RTB дисплей рекламата (Real Time Bidding - наддаване в реално време), чрез платформата си ETARGET RTB. Това е един модерен, автоматизиран метод за покупка на банер реклама в десетки рекламни мрежи, който дава допълнителни възможности за по-голяма ефективност, таргетиране, управление и гъвкавост на рекламните кампании в интернет.


Кога & Къде

Място: Лаванда / на гърба на One More Bar /,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Цар Шишман 12

Вторник, 26 Септември 2017, 09:30 ч.
 до 
Вторник, 26 Септември 2017, 11:30 ч.