Лечението на прошката - Даниел Лумера за първи път в България

28.02.2019 09:30ч. Четвъртък  -  28.02.2019 15:00ч. Четвъртък
Мястото ще бъде уточнено допълнително., гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Как прошката лекува?

Едно силно преживяване – прошката, е начин на поведение, самореализация, характерна за всеки индивид независимо от кредо и социална принадлежност. Комплексна визия с влияние върху всеки един  аспект на човешкото съществуване. 

Международно признатият лектор Даниел Лумера ще проведе своя първи семинар в България!

Кога: 28 февруари
Къде: гр. София (мястото ще бъде уточнено допълнително)

Лечението на прошката е семинар пътешествие, който ще ни помогне да открием нови, революционни хоризонти в експресията на прошката, да преобразим себе си и своя живот.

През последните пет години много научните проучвания и публикации, включително изследвания в областта на невронауките, са фокусирани върху ефекта на опрощаването върху кръвоносната, имунната и нервната система. Този научен интерес допринася за утвърждаване на прошката като важен инструмент за добро здраве и качествен живот.

С тези предпоставки ви каним да вникнете в една философия, която подобрява качеството на живота във всички негови аспекти (личен, релационен и социален) и намира приложение в здравеопазване, правосъдие, образование, политика, изкуство.

Семинарът е насочен към психолози, лекари, терапевти, работещи с хора със зависимости, терминално болни или при преодоляване на траур; социални работници в специализирани заведения за лишаване от свобода, медицински лица, преподаватели и студенти.

Повече информация за програмата на семинара и за самия Даниел Лумера открийте на официалния сайт на събитието >> http://bit.ly/Daniel-Lumera-in-Bulgaria

Организатор
Кога & Къде

Място: Мястото ще бъде уточнено допълнително.,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Адресът ще бъде уточнен допълнително

Четвъртък, 28 Февруари 2019, 09:30 ч.
 до 
Четвъртък, 28 Февруари 2019, 15:00 ч.