Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг

13.02.2018 09:00ч. Вторник  -  13.02.2018 12:30ч. Вторник
Интер експо център, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Етаргет България, Национална Бизнес Мрежа и Dir.bg обединяват усилия в организацията на тричасов Форум за успешни продажби чрез дигитален маркетинг. Събитието е инициатива в подкрепа на малките и средните компании в България, които всеки ден се развиват и разрастват и имат нужда от повече знания за увеличаване на своите продажби чрез онлайн маркетинг трикове.

Етаргет инициира и спонсорира събитието в желанието си да подкрепи фирмите с малък и среден размер. За тях организаторът дава възможност при закупуване на билет за семинара, посетителите да получат бонус за реклама в платформата на Етаргет България. И още: след попълване на кратък въпросник за по-малко от 4 минути, избрани компании ще получат шанс да посетят форума, без да закупуват билет. / ➡️ Преминете директно към въпросника: goo.gl/USQdM4 ⬅️ /

Двамата лектори – Радослав Благоев и Христо Николински – са подготвили теми и въпроси, които да поставят пред гостите, да обсъдят при възниканли въпроси и да добавят стойност към ежедневните ви маркетинг активности.

Какво да очаквате:

Радослав Благоев – Радослав Благоев е с над 20 годишен опит в маркетинга и продажбите. Той е разпознаваем лектор и бизнес консултант с множество публични изяви. През 2013 издава първата си книга „Levels Up – да превърнем идеите в бизнес, а мечтите в реалност“, която вдъхновява и мотивира хиляди читатели. Четири години по-късно на пазара откриваме и втората му книга „Хвани Жокера“. Клиентите и партньорите му го определят като високоефективен, завлядаващ и предприемчив. Винаги в крак с новостите в продажбите и маркетинга, Радослав ще ви въведе в света на емоциите, които увеличават продажбите, от него ще чуете още:

 • Емоционална интелигентност – как да накараме емоциите на клиента да работят в наша полза
 • Влияние чрез емоция.
 • Съвременните клиенти и съвременните методи за продажби.
 • Убеждаваща комуникация.
 • Грижа за вашата уникалност
 • Как да отнемаме и добавяме стойност
 • Имплементация на методите за влияние в дигиталния маркетинг
 • Как да използваме активно и полезно нашите бизнес профили в социалните мрежи

Христо Николински – Христо Николински е управител на Етаргет България от 2011 г. Под негово ръководство, Етаргет се налага като една от водещите платформи за онлайн реклама в България. От месец юни 2017 г. е и член на борда на IAB. Преди работата си в Етаргет има управленски опит в сферата на недвижимите имоти и автомобилната индустрия.
 

Христо ще наблегне и на някои технически аспекти от вашите маркетинг активности. Ще ви запознае с нови услуги за вашия дигитален маркетинг:

 • Успешно позициониране на качествени онлайн медии, чрез иновативна платформа за дисплей реклама. Изграждане на познаваемост за марката и задаване на отправна точка за на т.нар. "customer journey" (път на клиента до покупка). Показване нагледно как може да се използва платформата за дисплей реклама.
 • Онлайн видео реклама - основни типове; как да я използваме успешно чрез Етаргет и с каква цел; Показване на добри практики
 • Ретаргетинг - какво представлява и как да се възползваме успешно от възможностите, които дава; Безценен инструмент за увеличаване на продажбите при последния етап на т.нар. "customer journey" (път на клиента до покупка).

Форумът е за вас, ако вие сте:

 • маркетинг или рекламен специалист в малка или средна фирма
 • собственик на бързо развиващ се бизнес
 • създател на фирма, която продава онлайн и/или офлайн
 • управлявате онлайн комуникация на вашия или чужд бизнес
 • търсите нови начини да завладеете чуджи пазари онлайн
 • имате нужда да надградите знанията си за продажбите чрез дигитален маркетинг

Галерия

Организатор

Etarget Events

ЕТАРГЕТ Е ЕФЕКТИВНА ОНЛАЙН РЕКЛАМА

Ще ни откриете в 7 страни от Централна и Източна Европа: Словакия, Чехия, Унгария, Хърватия, Сърбия, Румъния и България.

Онлайн рекламата Етаргет вече се използва от над 20 000 клиенти. Сътрудничим си със стотици агенции и с повече от 6000 уебсайта, на които показваме рекламите на нашите клиенти.

Компанията ни - ETARGET SE, е основана през 2002 г. и е сред първите, предлагащи онлайн реклама от типа pay-per-click(плащане за клик). Този тип реклама предполага, че клиентът плаща само за потенциалните клиенти, които са привлечени от неговото предложение.

От началото на 2014г. Етаргет започва да работи в областта и на RTB дисплей рекламата (Real Time Bidding - наддаване в реално време), чрез платформата си ETARGET RTB. Това е един модерен, автоматизиран метод за покупка на банер реклама в десетки рекламни мрежи, който дава допълнителни възможности за по-голяма ефективност, таргетиране, управление и гъвкавост на рекламните кампании в интернет.


Кога & Къде

Място: Интер експо център,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: Бул. Цариградско шосе 147

Вторник, 13 Февруари 2018, 09:00 ч.
 до 
Вторник, 13 Февруари 2018, 12:30 ч.