ЕТИЧЕН КОДЕКС НА ICF – ОСНОВНИ ПОЛОЖЕНИЯ И ЕТИЧНИ КАЗУСИ - ЯНУАРСКА СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ - РАЗЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

18.01.2018 18:30ч. Четвъртък  -  18.01.2018 20:30ч. Четвъртък
СОХО, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Ще дадем повече светлина относно етиката, която международната коуч федерация ICF Global е приела като база за следване от професионалните коучове. Ще разгледаме основните положения в етичния кодекс на федерацията, както и някои често срещани казуси. 

Темата е адресирана към:

  • настоящи коучове; хора, които сега се обучават за коучове или ползват услугите на коучове-ментори; хора, които работят заедно с коучове в качеството им на техни сътрудници; клиенти; хора, които се занимават с изследователска работа, свързана с коучинг въпроси и др. 

Ползата за участниците: 

  • тъй като етичният кодекс се разпростира не само върху коучове, но и върху други заинтересовани аудитории, изброени по-горе, участниците ще имат по-добро разбиране за това кои поведения са в синхрон с етичния кодекс на ICF; какво е добре да правят и какво – да избягват.

Водещи на събитието са: 

Евгения Георгиева и Лидия Шулева, членове на Етичната комисия на ICF България

Кои са те?

Евгения (Жени) Георгиева е ЧР практик, консултант, коуч на лидери и тренер. Има повече от 15 години бизнес опит в големи български компании, които са приватизирани и участва в топ мениджърските екипи, ангажирани с тяхното преструктуриране и развитие. Тя е Асоцииран сертифициран коуч към ICF и член на CIPD, U.K. (Chartered Institute of Personnel and Development) на ниво Chartered Member. Има докторска степен по психология и магистратура по организационно развитие от Университета Пепърдайн, САЩ. Жени е коуч на лидери и подкрепя всички, които търсят своето истинско професионално призвание, независимо дали са млади хора или изявени професионалисти. Чрез консултантската си фирма Талънт Линк България работи като консултант по организационно и личностно развитие. От 2016 г. е председател на етичната комисия към ICF България.

Лидия Шулева е финансов и бизнес консултант с повече от 25 годишен опит. Чрез  консултантската си компания Бизнес Интелект е работила по много проекти свързани с процеса на приватизация, финансови анализи, преструктуриране и оздравяване на предприятия. Като изпълнителен директор на Албена Инвест Холдинг тя управлява 25 компании от различни сектори на икономиката. От 2001 до 2009 е Заместник Министър Председател, Министър на труда и социалната политика, Министър на икономиката, Депутат в Европейския и Българския парламенти. От 2009 г. е член на УС на Университета на ООН. Понастоящем работи като консултант, ментор и коуч. Чрез индивидуален и групов коучинг, тим билдинг и специализирани семинари, Лидия Шулева помага на изпълнителни директори и мениджърски екипи  да определят стратегическите стъпки към успеха. Лидия Шулева има магистърски степени по електроника и финанси,  и множество специализации в страната и в чужбина. Специализира коучинг и лидерство в Харвардския университет в САЩ. 

Участието в това събитие дава 1.5 CCEU точки за подновяване акредитацията в ICF. 

Присъединете се към нас на 18 януари 2018 г. и научете повече относно етичните стандарти, които следват професионалните коучове в България и по света! Очакваме Ви! 

Галерия

Организатор
Кога & Къде

Място: СОХО,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Искър 4

Четвъртък, 18 Януари 2018, 18:30 ч.
 до 
Четвъртък, 18 Януари 2018, 20:30 ч.