ДА НАПРАВИМ СВЕТА ПО-ДОБРО МЯСТО ПРЕЗ 2019 г.? СЕМИНАР С МЕТОДА НА LEGO® SERIOUS PLAY® („СЕРИОЗНАТА ИГРА С ЛЕГО“) - Януарска СРЕЩА НА КОУЧИНГ ОБЩНОСТТА В БЪЛГАРИЯ, РАЗЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ

17.01.2019 18:30ч. Четвъртък  -  17.01.2019 20:30ч. Четвъртък
СОХО, гр. София
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

МЕСТАТА ЗА СЪБИТИЕТО СА ИЗЧЕРПАНИ. ОЧАКВАЙТЕ СЛЕДВАЩИТЕ НИ СЪБИТИЯ

Започваме новата година с едно вълнуващо и много интересно събитие, в което ще търсим отговори на въпроса:

КАК ДА НАПРАВИМ СВЕТА ПО-ДОБРО МЯСТО ПРЕЗ  2019 г.? - СЕМИНАР С МЕТОДА НА LEGO® SERIOUS PLAY® („СЕРИОЗНАТА ИГРА С ЛЕГО“)

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ ДО 24 БР.!

Семинарът е подходящ за лидери, ръководители на екипи, ЧР мениджъри и коучове, за всички, които търсят отговори на въпроси, на които няма едно правилно решение - за себе си, за хората около себе си, за света, в който живеем - и са смели да експериментират в своето търсене на отговори чрез Сериозната игра“ с ЛЕГО.

Каква ще е ползата за участниците:

  • Семинарът има за цел да запознае участниците с принципите на LEGO® SERIOUS PLAY® („СЕРИОЗНАТА ИГРА С ЛЕГО“) като иновативен, фасилитиран подход за мислене, комуникация и решаване на проблеми за организации, екипи и индивидуална работа.
  • Методът на LEGO® SERIOUS PLAY®  се основава на няколко ключови теории: значението на играта като начин на учене чрез експериментиране; разкази и метафори; конструкционизъм; връзката "ръка-ум" като нов път за творческо и експресивно мислене; ролята на различните видове въображение; състоянието на „поток“; сложни адаптивни системи и др.
  • По време на семинара всички участват в решаване на индивидуални и групови предизвикателства, които създават чрез 3D ЛЕГО модели.
  • Лидери,  ръководители на екипи, ЧР мениджъри и коучове ще намерят разнообразни приложения на LEGO® SERIOUS PLAY® при решаване на конфликти, подобряване на комуникацията, вземане на решения, изграждане на стратегия, визия, мисия, ценности, сформиране и изграждане на екипи, както и за индивидуален коучинг.

Какво да очаквате:

  • Кратко въведение относно методологията и приложенията на LEGO® SERIOUS PLAY® и какви са ползите за лидери, ръководители на екипи, ЧР мениджъри и коучове.
  • Индивидуална и групова работа с части LEGO® по теми и предизвикателства, възложени от фасилитатора.

С какво ще си тръгнете от срещата:

Всеки участник ще придобие по-задълбочено разбиране за себе си и за това какво можем да предприемем всички заедно, за да направим света по-добро място през 2019 г.

За водещия: 

Даниела Пирьова, MA, MBA е консултант и бизнес коуч. Даниела притежава дългогодишен мениджърски опит в изграждане и трансформиране на организации и екипи в местни и международни компании в Централна и Източна Европа през последните двадесет години. Даниела е LEGO® Serious Play® сертифициран фасилитатор, асоцииран партньор за България на The Predictive Index® (PI), сертифициран индивидуален и екипен коуч и е член на Международната коуч федерация (ICF) и Коуч федерацията в България (ICF BG).

Присъединете се към нас и започнете новата година по вълнуващ начин!

Очакваме ви!

Организатор
Кога & Къде

Място: СОХО,
Регион: област София ,
Град: гр. София,
Адрес: ул. Исъкр 4

Четвъртък, 17 Януари 2019, 18:30 ч.
 до 
Четвъртък, 17 Януари 2019, 20:30 ч.