Превенция от корозия

28.06.2018 09:30ч. Четвъртък  -  29.06.2018 18:00ч. Петък
Хотел и СПА Империал - Пловдив, гр. Пловдив
Билети
Билет
В момента няма активни билети
Информация за събитието

Предстоящият международен форум Corrosion Prevention Balkans ще се проведе на 28 и 29 юни в Пловдив, хотел Империал. Той ще обедини конферентна и изложбена част.

Конференцията:

Участие ще вземат експерти от: Международен съвет по корозия, Федерален институт на Германия за изследване и тестване на материали, Технопарк Кралупи Чехия, Полско дружество по корозия, Австрийски изследователски институт по химия и технологии  - OFI , PA-EL d.o.o Хърватия, Оргахим, Бласт Инженеринг, Cathodic Corrosion Control Великобритания; др. 

Актуални теми:  - Онлайн мониторинг на корозията чрез нов електрохимичен измервателен уред; - Съвременни международни стандарти и разпоредби за корозионна защита; - Освобождаване на тежки метали от сплави, използвани в питейната вода: Как да тествате и оценявате материалите? ; - Материали и услуги за катодна защита;  - Корозия на тръбопроводи и резервоари за суров нефт; - Покрития от метални сплави върху стомана; - Антикорозионни системи и защитни покрития; др.

Сред изложителите ще бъдат – Оргахим, Бласт Инженеринг, Денеб Инвест, МГ Аноди Интернешънъл, Фертан България, КЗУ Консорциум Холдинг, IPS, Енерик и др. Ще бъдат представени решения за индустриални антикорозионни покрития, пясъкоструйно оборудване, компресори и изсушители, камери за дробеструйно почистване на метални конструкции, камери за боядисване, катодна защита и др.

Как можете да използвате информацията в полза на своята дейност?

  • Ще научите как можете да удължите живота на конструкциите, съоръженията и продуктите си и намалите разходите им за поддръжка
  • Ще се запознаете с водещи специалисти от 10 държави (Австрия, Белгия, България, Великобритания, Германия, Гърция, Италия, Полша, Чехия и Хърватия), с международни и български методи, материали и оборудване за превенция от корозия, нови технологии
  • Ще се срещнете с потенциални бизнес партньори

Регистрация можете да направите онлайн. При участие на повече хора от една и съща фирма, всеки следващ слушател ползва допълнителна отстъпка.

В таксата за слушател влиза следното: 

  • Достъп до лекциите, презентациите и изложбената площ през двата дни
  • Достъп до b2b модул за предварително уреждане на срещи с останалите участници, лектори                          
  • Кафе паузи
  • Симултанен превод български / английски език                          
  • Листове за писане и химикал

Организатор
Кога & Къде

Място: Хотел и СПА Империал - Пловдив,
Регион: област Пловдив ,
Град: гр. Пловдив,
Адрес: ул. арх. Камен Петков 1А

Четвъртък, 28 Юни 2018, 09:30 ч.
 до 
Петък, 29 Юни 2018, 18:00 ч.